Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Het Klimaatakkoord, stijgende gas prijzen, energiebesparing, verduurzamen. Woorden waar  we bijna dagelijks mee geconfronteerd worden. Voor veel mensen en bedrijven is de ambitie te verduurzamen inmiddels een noodzaak geworden. Iets waarmee Op Zonnekracht wil en kan helpen!

Bij Op Zonnekracht begrijpen we de noodzaak om kosten te besparen én iets voor het klimaat te doen maar al te goed. Daarom hebben we voor zowel ondernemers, als particulieren, diverse gunstige oplossingen om te kunnen verduurzamen; van het opwekken en laden van stroom tot duurzame mobiliteit. Op Zonnekracht regelt alles voor je (van offerte tot installatie) en is daarmee met recht een “one stop shop”.

Is het financieel niet direct haalbaar om een verduurzamings investering te doen? Dan bieden wij je ook verschillende financieringsmogelijkheden. Samen zoeken we een passende oplossing voor verduurzaming. Daar kun je op rekenen!

Content Image 2
Carsten van Bijleveld - Adviseur
"Ik onderzoek graag welke oplossing het beste bij jou aansluit"
Content Image 2
Carsten van Bijleveld - Adviseur
"Ik onderzoek graag welke oplossing het beste bij jou aansluit"

Duurzaam
Door het hele land

7854

Zonnepanelen geplaatst

1

Solar carports

400

Laadstations

1200

Elektrische voertuigen
Location Image

Wij staan voor je
klaar

Speel je met het idee om je bedrijf of woning te verduurzamen? Bij Op Zonnekracht kun je altijd terecht voor (gratis) advies, ook op het gebied van financieringsmogelijkheden. Service en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Ondernemer of particulier, wij helpen je met plezier aan een betaalbaar zonnesysteem.

Het maakt niet uit of je mkb’er bent, of een woningbouwcorporatie of VvE vertegenwoordigt, wij willen je graag leren kennen. Alleen zo kunnen we voor jou de beste oplossing vinden om je verduurzamingswensen te realiseren. Je kunt bij ons terecht voor zonnepanelen, een solar carport, elektrisch rijden, en laadstations. 

Ook voor particulieren hebben we oplossingen. Of je nu zonnepanelen op je woning wilt plaatsen of een laadpaal voor je elektrische auto wilt aanschaffen en laten installeren, wij helpen je graag.

We regelen alles voor je; van offerte tot installatie. Wel zo makkelijk en het bespaart je gegarandeerd tijd én geld! Heb je een vraag voor ons of een verduurzamingswens? Laat het ons weten!

Gallery Image 0
Carsten van Bijleveld
Adviseur
Gallery Image 2
Marco van den Akker
Adviseur
prev.svg
next.png

Nederland gaat voor
duurzaam

Banner Image 0

Een zonnesysteem is een behoorlijke investering. Het is een investering in de toekomst, niet alleen van de wereld, maar ook jouw financiële toekomst. door de stroom direct te gebruiken hoef je minder stroom in te kopen bij je energieleverancier, ook kan je tot 2023 nog gebruik maken van de salderingsregeling. Een gemiddeld zonnesysteem heb je hierdoor binnen enkele jaren terugverdiend. Wij kijken graag hoeveel wij voor jou kunnen besparen.

Lees meer