Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Opdrachtgevers

De zon. Een bron van leven, warmte en schone energie. Op Zonnekracht helpt particulieren, ondernemers, woningbouwcorporaties en VvE’s door heel Nederland, de energie van de zon te benutten. We zijn een ‘one stop shop’ wat betreft verduurzamingsmaatregelen en bieden een totaaloplossing voor het installeren van zonnesystemen, solar carports, laadstations en duurzame mobiliteit. Bovendien geven we graag (vrijblijvend) advies over verduurzaming, de financieringsmogelijkheden en de beschikbare fiscale voordelen en bieden we ondersteuning bij het aanvragen van subsidies. Lees hier meer over onze opdrachtgevers.

Sub Page Listing Image

Particulier

Voor particulieren is Op Zonnekracht hét adres voor de aanschaf en installatie van complete zonnesystemen. Datzelfde geldt overigens ook voor laadpalen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

MKB

Voor bedrijven in het MKB zijn verduurzamingsmaatregelen bijzonder interessant. Het is goed voor het imago, nog beter voor het milieu.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Woningbouw corporaties

Het verlagen van de woonlasten van huurders is voor woningcorporaties een belangrijke beweegreden om te kiezen voor zonnepanelen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

VvE’s

Verenigingen van Eigenaren kunnen collectief besparen door groene stroom op te wekken met de plaatsing van zonnepanelen op de daken van hun panden en de verdeling van de opbrengst onder de leden.

Lees meer