Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Zonnepanelen

Het laten installeren van zonnepanelen is één van de beste manieren om duurzaam te ondernemen en te wonen. Met de aanschaf en installatie van een zonnesysteem, dat overigens steeds goedkoper wordt, verlaag je de maandelijkse energiekosten en verhoog je de waarde van je bedrijfspand of woning.  

Zonne-energie is gratis, schoon én duurzaam. Terwijl de kwaliteit en levensduur van zonnepanelen blijven stijgen, blijven de prijzen ervan dalen. Een goed moment dus om in zonnepanelen te investeren. Bovendien kun je de kosten van je investering nog drukken door gebruik te maken van de verschillende beschikbare subsidies (zowel voor particulieren als ondernemingen) en de salderingsregeling (tot 2023 wordt de energie die je teruglevert, verrekend met je verbruik). Daarnaast bieden we ondernemingen de mogelijkheid om hun zonnepanelen in een gunstige leaseconstructie aan te schaffen. Dat regelen we in samenwerking met onze financieringspartner. 

Benieuwd naar onze
projecten?

Profiteren van de kracht van de zon. Al veel bedrijven en particulieren doen dit met onze duurzame oplossingen om groene stroom op te wekken en op te slaan. Wij realiseerden al mooie projecten voor het MKB, woningbouwcorporaties en VvE’s. Nieuwsgierig? Kijk dan eens bij onze projecten!

Toon projecten

Marco van den Akker - Adviseur
"Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk adviesgesprek"
Content Image 3
tick.png
Hoe meer licht, hoe hoger de opbrengsten van zonnepanelenZonnepanelen werken op licht, niet op temperatuur. Ook op bewolkte dagen wordt er dus energie op gewekt
tick.png
Met zonne-energie kun je geld besparenEen zonnesysteem vraagt een investering, maar na de installatie start je direct met het opwekken van groene stroom en verlaag je daarmee je energierekening.
tick.png
Zonne-energie is interessant voor toepassing op kleine en grote schaalHet opwekken van zonne-energie is niet alleen rendabel op grote schaal, zoals in zonneparken, maar ook op kleine schaal, bijvoorbeeld op het dak van je woning.

Offerte aanvragen

Speel je al een tijdje met het idee om zonnepanelen te laten plaatsen? Aarzel dan niet langer! Laten we samen dat idee verder uitwerken. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan!