Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Solar carport

Wek duurzame energie op én bescherm je bedrijfsauto's tegen de zon, vrieskou, wind en regen. Dat kan met een Solar carport. Lever de opgewekte stroom direct terug aan je bedrijfspand, laad je elektrische bedrijfswagens ermee op, sla het op in een batterij of lever het terug aan het net! Met een solar carport heb je alles onder één dak: parkeren, laden, opwekken én besparen. 

Verander je parkeerterrein in een bron van groene stroom. Met een solar carport benut je de parkeerruimte optimaal. Je biedt je werknemers en klanten het comfort van een beschutte parkeerplek én je wekt je eigen groene stroom op. De opgewekte stroom gebruik je om, via een geïntegreerd laadstation, de geparkeerde elektrische auto’s op te laden. Daarmee creëer je meerwaarde voor je onderneming, bespaar je op je energiekosten en geniet je fiscale voordelen! Wij begrijpen dat de investeringskosten van een solar carport voor ondernemers aan de forse kant kunnen zijn. Bij Op Zonnekracht heb je daarom de optie je solar carport zakelijk te leasen. Dat regelen we in samenwerking met ons zusterbedrijf All2Lease. 

Ben jij er klaar voor om jouw project
met ons te starten?

Profiteren van de kracht van de zon. Al veel bedrijven en particulieren doen dit met onze duurzame oplossingen om groene stroom op te wekken en op te slaan. Wij realiseerden al mooie projecten voor het MKB, woningbouwcorporaties en VvE’s. Nieuwsgierig? Kijk dan eens bij onze projecten!

Start project

Carsten van Bijleveld - Adviseur
"Ik onderzoek graag welke oplossing het beste bij jou aansluit"
Content Image 3
tick.png
Van grijze parkeerplek naar groene energiecentraleDoor het plaatsen van een solar carport zet je jouw grijze parkeerplekken om in een groene energiecentrale. De carport rusten wij uit met laadstations zodat de opgewekte stroom direct gebruikt kan worden voor het rijden op zonnestroom.
tick.png
Duurzame uitstraling van jouw bedrijfEen Solar Carport geeft jouw bedrijf een duurzame uitstraling, zo weten bezoekers direct dat jij jouw steentje bijdraagt aan een betere wereld van morgen!
tick.png
Opwekken, opladen, op wegOnze missie is duidelijk, we helpen Nederland verduurzamen. Met een Solar carport sla je drie vliegen in één klap, zo wek je jouw eigen duurzame energie op, biedt je bezoekers en medewerkers de mogelijkheid hun EV te laden en kunnen ze met een accu vol groene energie weer op weg!

Offerte aanvragen

Profiteer ook van de unieke en voordelige dubbelfunctie van een solar carport. Zet ons aan het werk en begin meteen met besparen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen een offerte aan!