Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Laadstations

Elke elektrische auto moet opgeladen worden. Dat kan bij een openbaar laadstation, maar natuurlijk ook thuis of op kantoor. Doe jezelf of je medewerkers en klanten een plezier en schaf een laadstation aan. Dat kan bij Op Zonnekracht. We adviseren je over de mogelijkheden, voorzien je van een aantrekkelijke offerte en zorgen voor een vakkundige installatie van het laadstation.  

Met een laadstation aan huis laad je je auto op terwijl je slaapt en voorkom je dat je met een lege accu komt te staan. Wel zo efficiënt. Wanneer je zakelijk rijdt, kun je bovendien de laadkosten verrekenen met je werkgever. Met laadpalen (of een laadplein) bij je bedrijf laat je zien dat duurzaamheid voor jouw onderneming belangrijk is en doe je een sympathieke geste naar je werknemers en klanten. Een bijkomend voordeel is dat er voor laadpalen meerdere subsidieregelingen en fiscale voordelen zijn, waar particulieren en ondernemers gebruik van kunnen maken.

Onze handige
laadpaalconfigurator

Heb je een elektrische auto of ben je van plan één aan te schaffen? Maak het jezelf gemakkelijk en neem er een laadstation bij. Dat iswel zo efficiënt. Heb je meerdere elektrische voertuigen, dan is een laadplein misschien handig.

Naar configurator

Marco van den Akker - Adviseur
"Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk adviesgesprek"
Content Image 3
tick.png
Jouw eigen ''tankstation'' aan huisBen je trotse eigenaar van een EV, dan is het wel zo makkelijk om thuis een laadstation te installeren. Met het installeren van een laadstation aan huis vertrek je iedere ochtend met een volle accu en kun je zorgeloos op weg!
tick.png
Sneller en veiligerJe kunt je EV natuurlijk laden aan een gewoon stopcontact. Het is echter sneller en veiliger om je EV te laden aan een laadpaal, met een laadpaal verminderen je het risico op brandgevaar.
tick.png
Slimmer ladenLaadpalen kunnen wij tegenwoordig ook slim maken, zo kan een laadpaal beter communiceren met je auto en je woning. Ook is het mogelijk de gemaakte stroomkosten thuis direct via ons back office te verrekenen met jouw onderneming of werkgever.

Offerte aanvragen

Voordat je een laadstation of laadplein aanschaft, is het verstandig je eerst goed te (laten) informeren. Neem daarom contact met ons op voor deskundig advies of vraag meteen een offerte aan!